dimence zet vrijwilligers in het zonnetje

Dimence hield onlangs een feestelijke avond voor haar vrijwilligers. Op locatie de Heihoeve in Lettele werden de vrijwilligers bedankt voor hun inzet in het afgelopen jaar.

Dimence biedt hulp aan mensen met psychische problemen. Psychiatrische patiënten hebben vaak weinig sociale contacten en kunnen zich daardoor alleen voelen. Een vrijwilliger brengt een patiënt (weer) in contact met de samenleving. De vrijwilligers verzorgde dit jaar 28.000 uur vrijwilligerswerk en vormen daarmee een onmisbaar onderdeel van de hulpverlening.

Dimence organiseerde een feestelijk programma voor alle vrijwilligers uit de regio Deventer.

Na een hartelijke ontvangst op locatie de Heihoeve werden de vrijwilligers rondgeleid op dit ecologisch land- en tuinbouwbedrijf van Dimence. Na een buffet volgde de huldiging van de jubilarissen waarbij de jubilea van 5, 10, 20, 25 of 30 jaar vrijwilligerswerk werden bekroond met een mooie bos bloemen en een cadeau. De avond werd afgesloten met het componeren van een vrijwilligerslied waarin de verschillende facetten van vrijwilligerswerk werden belicht.

Dimence is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers voor diverse ondersteunende en begeleidende taken zoals wandelen of fietsen met bewoners, helpen in de tuin, bij uitstapjes of (welzijns)activiteiten en voor de begeleiding naar de zondagse vieringen. Meer weten? Neem dan contact op met Contactpunt Vrijwilligerswerk via vrijwilligerswerk@dimence.nl of 0570 680 825 of kijk op staging2.dimence.nl/vrijwilligerswerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.