de treffer organiseert fiets m dr in

Jongerenvereniging De Treffers uit Heeten organiseert op 30 juni de “kanaalactiviteit”. Met dit jaar een parodie op het “Ter land, ter zee en in de lucht”-onderdeel “Fiets ‘m der in”. Na jaren geworstel om de vergunning te krijgen, wordt dit jaar de kanaalactiviteit gehouden bij de Veldkampsbrug aan de Bleerhorstdijk. Een duikteam uit Raalte zal aanwezig zijn.

De kanaalactiviteit wordt dit jaar gehouden onder het motto “In de hoogste versnelling van de helling”. De activiteit zal beginnen om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Iedereen met een fiets kan deelnemen, ook zijn eigen creaties welkom. Er is enkel één eis: één wiel voor en één wiel achter. Deelname is gratis en er kan gewoon achterin de rij aangesloten worden deze dag.

Daarnaast is er een vakjury aanwezig om de prijzen als afsluiting uit te reiken. De prijzen bestaan uit de snelheidsprijs, de creativiteitsprijs en de pechprijs. Er wordt ook gedacht aan de toeschouwers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.