Home / archiefcentraal / de treffer organiseert fiets m dr in

de treffer organiseert fiets m dr in

Jongerenvereniging De Treffers uit Heeten organiseert op 30 juni de “kanaalactiviteit”. Met dit jaar een parodie op het “Ter land, ter zee en in de lucht”-onderdeel “Fiets ‘m der in”. Na jaren geworstel om de vergunning te krijgen, wordt dit jaar de kanaalactiviteit gehouden bij de Veldkampsbrug aan de Bleerhorstdijk. Een duikteam uit Raalte zal aanwezig zijn.

De kanaalactiviteit wordt dit jaar gehouden onder het motto “In de hoogste versnelling van de helling”. De activiteit zal beginnen om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Iedereen met een fiets kan deelnemen, ook zijn eigen creaties welkom. Er is enkel één eis: één wiel voor en één wiel achter. Deelname is gratis en er kan gewoon achterin de rij aangesloten worden deze dag.

Daarnaast is er een vakjury aanwezig om de prijzen als afsluiting uit te reiken. De prijzen bestaan uit de snelheidsprijs, de creativiteitsprijs en de pechprijs. Er wordt ook gedacht aan de toeschouwers.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.