de stuwzangers met tent door olst

Al vele jaren wordt het Shantykoor ‘de Stuwzangers’ uitgenodigd voor de zo succesvolle Weekmarkt in Olst tijdens het presenteren van de eerste Haring. Mocht het slecht weer worden dit keer, dan hadden de Stuwzangers een handigheidje bedacht: een grote tent opzetten en dan tien leden inschakelen om naar de volgende locatie te verhuizen.

Het weer was vrijdag niet al te best, dus dit ‘Plan B’ moest ook daadwerkelijk uitgevoerd worden. Direct al bij het eerste optreden was het zeer regenachtig. De dirigent stond net iets buiten de tent, maar verder stond de Stuwzangers toch vrij droog. De publieke belangstelling was ook nog redelijk. Voorbijgaande vakantiegangers per fiets maakten er ter plekke een feest van.

Voor de twee volgende locaties werden de tent, de instrumenten en het geluidsapparatuur weer meegedragen. De gehele tent werd opgetild en naar de volgende locatie gebracht. Het plan werkte perfect. Zelfs werd een tweede tent opgezet zodat ook de dirigent droog bleef.

Vooral tijdens de laatste sessie van het Shantykoor uit Vilsteren zat de stemming er behoorlijk in. Ook de eerste haring trouwens! Dirigent Flip Jonkman, musici en koorleden hopen dat ze volgend jaar weer worden uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.