de grutto houdt excursie bij de roetwaarden

De Grutto, IVN afdeling Wijhe-Olst organiseert een excursie in het gebied van de Roetwaarden onder leiding van Bertina Heijnens. Het gebied de Roetwaarden wordt gescheiden door de IJssel. Het gedeelte aan de Veluwse kant van de IJssel heeft een bijzondere pioniervegetatie en is de moeite waard om te bezoeken.

De excursie wordt gehouden op 20 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur. Er wordt verzamelt bij Natuurcontact aan de Erveweg 11 in Welsum. De koffie staat klaar en Bertina zal een korte uitleg geven over het gebied.

Aanmelden kan via staging2.ivn-wijhe-olst.nl, onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer. Opgeven kan ook telefonisch bij Hanny van der Werff via 0570-523091. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.