dames wielerteam steunt goed doel

Fastfoodketen McDonald`s bracht vorig jaar het Ronald McDonald Huis Groningen en het dameswielerteam samen. Het is een bijzondere manier van sponsoring, waarbij het wielerteam zich op verschillende manieren inzet om met acties zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Huis Groningen.

Het Ronald McDonald Huis Groningen is een huis waar gezinnen kunnen overnachten waarvan het kind is opgenomen in het Beatrix ziekenhuis. Groningen is een van de vijftien Ronald McDonald Huizen in Nederland. Dagelijks wonen er 24 gezinnen in het Huis, dat zonder subsidies draait met 70 vrijwilligers.

Op de ploegenvoorstelling heeft de ploeg 4000 euro overhandigd aan de manager van het Huis. Dit werd onder andere opgehaald door het verkopen van bidons tijdens een profwielerronde en het organiseren van een familie toertocht. De ploeg is te volgen via de site staging2.dameswielerteamrmhg.nl/ en via twitter https://twitter.com/RMcDcyclingGron .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.