dag drie wijhe ijsselroute

Op de derde dag van de wandelvierdaagse in Wijhe stond de IJsselroute gepland. Door de hoge waterstand is deze toch iets veranderd. De vijf kilometer had een rustpunt bij de hondenclub waar ze wat te eten kregen van bakkerij Jolink. Vervolgens liepen ze door de Wijhendaalse Weg naar het bejaardentehuis, waar slager van slagerij Bergevoet wat te eten uitdeelde. Daarna werd terug gelopen naar het Proathuus.

Voor de tien kilometer was een rondje Herxen uitgestippeld. Tijdens de route werd een kopje koffie in ontvangst genomen. Het weer zat mee, op een paar druppels na s iedereen weer droog binnen gekomen. Vrijdag is de laatste avond van de wandelvierdaagse. Tegen 19.30 uur worden de wandelaars verwacht in de Langstraat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.