boskamp presenteert copa del boskamp

Dit jaar gaat de organisatie echter een stapje verder en daagt ze de carnavalvierders uit zich ook van hun sportieve kant te laten zien tijdens het beach soccer toernooi. Voetbalbroek- en shirt kunnen thuis blijven. Het is immers carnaval en dus wordt er ook verkleed gevoetbald.

Tijdens het Zomercarnaval wordt cafe Ruimzicht omgetoverd tot een echt beachresort, inclusief zandstrand, ‘zwembaden’ en een voetbalarena. Tussen het voetballen en polonaise lopen door wordt er dit jaar ook weer aandacht besteed aan de inwendige mens en staat de barbecue klaar.

Het Zomercarnaval start op zaterdag 17 augustus om 14.00 uur. De toegang is gratis. Voetbalteams, bestaande uit maximaal 7 personen, kunnen zich opgeven via info@weteringzotten.nl. De kosten voor deelname aan het beach soccer bedragen 10 euro per team. Jeugdteams (tot 12 jaar) kunnen gratis deelnemen en voetballen, bij voldoende animo, in de ochtend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.