ballonfestijn maar eentje de lucht in

Het weiland naast het zwembad vormde de startlocatie voor het ballonfestijn. Tegen 20.00 uur werden de eerste ballonnen uitgerold. Daarnaast gingen ook de lootjes in de verkoop, waarmee je kans maakte op een ballonvaart.

In het zwembad zelf vermaakte de jeugd zich tijdens de eerste editie van de Midzomernachtduik. Er was van alles te beleven in en rond het bad: opblaasattracties, discozwemmen en ook Clown Knapie was van de partij.

Rond 21.00 uur was de eerste ballon klaar om op te stijgen. Toen het moment van vertrek eenmaal daar was, bleek dat de invloed van het weer toch wat onderschat was. De ballon ging veel te snel de hoogte in. De Averboys besloten daarop om de andere ballonnen niet meer te laten opstijgen en over te stappen naar de reservedatum.

Het Ballonfestijn is verschoven naar 9 augustus en vindt wederom plaats naast de Tippe. De eigenaar van het land heeft zijn goedkeuring al gegeven.

De foto’s zijn gemaakt door NuHeino. Meer foto’s zijn te vinden op hun website staging2.nuheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.