ballonfestijn heino gaat gewoon door

Het ballonfestijn van Averboys Heino dat vrijdagavond gepland staat, gaat toch gewoon door. “Eén ballon heeft afgezegd, de ballon van de Zonnebloem. De rest komt gewoon naar Heino toe,” vertelt Gait Groot Beumer van de organisatie. “Wel moet de wind nog een beetje gaan liggen, maar goed. Het is nog vroeg.”

Vrijdagavond gaan (als de wind wat gaat liggen dus) in totaal vier ballonnen en 42 personen de lucht in vanaf Zwembad de Tippe. Vanaf 20.00 uur kun je kijken hoe de ballonnen uitgerold worden en ze daarna het luchtruim kiezen. In de Tippe kun je vanavond ook een Midzomernachtduik nemen. Genoeg reden om het zwembad aan de Brinkweg even te bezoeken dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.