Home / archiefcentraal / ballonfestijn heino gaat gewoon door

ballonfestijn heino gaat gewoon door

Het ballonfestijn van Averboys Heino dat vrijdagavond gepland staat, gaat toch gewoon door. “Eén ballon heeft afgezegd, de ballon van de Zonnebloem. De rest komt gewoon naar Heino toe,” vertelt Gait Groot Beumer van de organisatie. “Wel moet de wind nog een beetje gaan liggen, maar goed. Het is nog vroeg.”

Vrijdagavond gaan (als de wind wat gaat liggen dus) in totaal vier ballonnen en 42 personen de lucht in vanaf Zwembad de Tippe. Vanaf 20.00 uur kun je kijken hoe de ballonnen uitgerold worden en ze daarna het luchtruim kiezen. In de Tippe kun je vanavond ook een Midzomernachtduik nemen. Genoeg reden om het zwembad aan de Brinkweg even te bezoeken dus.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.