avondvierdaagse haarle laatste dag

De laatste dag van de avondvierdaagse in Haarle werd gelopen op donderdag 20 juni. Het werd nog even spannend of het wel door kon gaan vanwege het onweer, maar het weer bleek mee te vallen. Er wordt teruggekeken op een geslaagde week.

205 wandelaars hebben deze week de avondvierdaagse gelopen. Onder begeleiding van de drumband en majorettes uit Haarle werden de wandelaars gisteravond ingehaald. Voor de jongste kinderen werden de routes aantrekkelijker gemaakt door puzzels, die onderweg gemaakt konden worden. Hier was ook een prijs mee te winnen. Elk jaar wordt een ander thema gekozen en dit jaar was het thema: dieren. Op de laatste avond mochten alle kinderen verkleed/geschminkt meelopen. Degene die het mooist verkleed was kreeg ook een prijs.

Dankzij sponsoren konden de deelnemers elke avond van traktaties voorzien worden. Geert Nahuis van de Drietip bood ijsjes aan, Ben En Jerry’s uit Hellendoorn heeft ijsjes gesponsord, Wim Moorlag voorzag iedereen van kaas en worst en van groenteman Wiljan van de Belt kreeg iedereen een appel.

Dinsdagavond werden door Bennie Haerlman (van Haerlman constructie en laswerkzaamheden uit Raalte) die als deelnemer aanwezig was, ijsjes gesponsord. Een extra verrassing voor de deelnemers die met het warme weer welkom was.

Een team van dertig vrijwilligers kregen van vele wandelaars complimenten voor de mooie routes. Voor het huidige bestuur was dit de laatste keer dat zij dit evenement organiseerden. Er zijn mensen gevonden die het stokje van ze willen overnemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.