Home / archiefcentraal / appelloop is ook voor kleine bedrijven

appelloop is ook voor kleine bedrijven

De dienst werd de afgelopen jaren namelijk uitgemaakt door grote bedrijven als de RABO-bank, Carinova, de gemeente Olst-Wijhe en Jansen Venneboer. Het is echter niet noodzakelijk dat alle deelnemers ook bij het betreffende bedrijf werken.

Een team bestaat minimaal uit drie personen en maximaal uit vijf personen. De tijden van de drie tijdssnelsten worden bij elkaar opgeteld. Een team bestaande uit alleen dames krijgt een aftrek van vijftien procent. Teams kunnen zich tot 1 september per mail aanmelden bij Frans Klein Haarhuis via franshaarhuis@hotmail.com. De prijs voor het inschrijven van een team bedraagt vijftig euro.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.