antonia twee jaar bij go ahead eagles

Go Ahead Eagles en Jarchinio Antonia hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe overeenkomst. De 22-jarige vleugelaanvaller verlengde zijn aflopende contract in Deventer met twee jaar.

Antonia reageert verheugd op zijn langere verblijf in Deventer. “Ik ben blij dat ik ook de komende twee jaar voor Go Ahead Eagles uitkom en natuurlijk is het mooi om dat in de Eredivisie te doen. De sfeer en de entourage in de Adelaarshorst zijn geweldig, het voetbal leeft hier echt. Er zullen het komende seizoen weinig clubs met een gerust hart naar de Adelaarshorst afreizen, het kan hier behoorlijk spoken. Ik voel me ontzettend thuis bij Go Ahead Eagles. Ik wil met deze club meegroeien en meehelpen om van Go Ahead Eagles een stabiele club in de Eredivisie te maken.“

Ook Eagles-voorzitter Edwin Mulder is tevreden dat Antonia voor de Deventer Eredivisionist behouden blijft. “Jarchinio is het type speler dat in wedstrijden het verschil voor ons kan maken. Dat heeft hij zeker de laatste maanden van het voorbije seizoen wel bewezen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.