7 dorpen jeugdviswedstrijd in raalte

Op de Drostenkampvijvers in Raalte wordt zondag 30 juni voor de zevende keer de 7 dorpen jeugdviswedstrijd gehouden. Kinderen uit zeven verschillende dorpen (Raalte, Heeten, Bathmen, Diepenveen, Broekland, Olst en Wijhe) in de leeftijd vanaf nul tot en met zeventien jaar vissen in drie leeftijdscategorieën tegen elkaar: nul tot en met negen, tien tot en met dertien, veertien tot en met zeventien.

De aanvang van deze wedstrijd is om 9.30 uur en duurt tot 11.30 uur. De kinderen moeten om 8.45 uur aanwezig te zijn achter het Carmel College Salland, waar de loting voor de visstekken plaatsvindt. Na afloop is de prijsuitreiking in het restaurant van sporthal Tijenraan, waar een goed gevulde prijzentafel klaar staat voor de jeugdige vissers.

De organisatie ligt in handen van vrijwilligers van de diverse hengelsportverenigingen, ondersteunt door verschillende sponsoren, waaronder Jan van Ginkel Hengelsport Diepenveen en Rabobank Deventer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.