37e salland festival

Het zevenendertigste Salland Festival wordt gehouden van 18 tot en met 25 juni. Op dinsdag 18 juni komen de groepen uit Mallorca en de Filippijnen aan. De volgende dag de groepen uit Servië, Colombia en Hongarije. Ook worden er op woensdag besloten optredens gehouden door de groepen uit Mallorca en de Filippijnen in sporthal Tijenraan en op locatie in Deventer voor scholieren en bewoners van tehuizen.

Op donderdag worden in de ochtend en namiddag besloten optredens door alle buitenlandse groepen in sporthal Tijenraan en op locatie in diverse plaatsen in Salland. Aan het eind van de middag is de officiële ontvangst van de buitenlandse groepen en Ralda door de burgemeester van Raalte.

Om 20.30 uur is er een besloten kennismakingsavond voor groepen en gastgezinnen. De buitenlandse groepen nodigen de gastgezinnen uit om kennis te maken met hun dansen.

Bij scholen en instellingen wordt op vrijdagochtend 21 juni optredens gehouden door de groepen uit Mallorca en Hongarije. Voor zonnebloemleden, Rode Kruisafdelingen en mindervaliden is er om 10.00 uur een dansshow en kledingpresentatie in sporthal Tijenraan. Groepen uit Servië, Colombia en de Filipijnen zullen optreden. In de pauze verloten de Raalter winkeliers prijzen. In de namiddag zijn er besloten optredens door groepen uit Colombia, Servië en Mallorca voor bewoners van tehuizen op locatie in Salland.

Voor zonnebloemleden, Rode Kruisafdelingen en mindervaliden is er om 14.00 uur ook een dansshow en kledingpresentatie in sporthal Tijenraan. Groepen uit de Filipijnen, Hongarije, Colombia en Dansgroep Ralda zullen optreden. In de pauze verloten de Raalter winkeliers prijzen. In de namiddag zijn er besloten optredens door groepen uit Colombia, Servië en Mallorca voor bewoners van tehuizen op locatie in Salland. In de pauze is een verloting.

Op zaterdag 22 juni vindt een dans- en folklore muziekshow in winkelcentrum De Boreel in Deventer plaats. Vanaf 10.15 uur zullen alle buitenlandse groepen van het Festival en dansgroep Ralda uit Raalte optreden.

Een galavoorstelling in sporthal Tijenraan in Raalte vindt plaats om 20.00 uur. Dit is een show met optredens van ongeveer twintig minuten door vijf buitenlandse groepen en Ralda uit Raalte. In de pauze is een verloting.

Op zondag 23 juni vindt een oecumenische dienst plaats in de Pauluskerk aan de Westdorplaan in Raalte. De voorganger is dominee Jaap Wiegers en de dienst begint om 10.30 uur. Om 14.00 uur is er een matineevoorstelling. Dit is een dansshow door vijf buitenlandse groepen en dansgroep Ralda in sporthal Tijenraan.

In de middag van maandag 24 juni geven de groepen uit Mallorca, Servië en Hongarije nog een presentatie aan scholieren op locatie in enkele buurtdorpen van Raalte. Om 20.30 uur is de afscheidsavond voor groepen en gastgezinnen.

Kijk voor meer informatie op de website staging2.sallandfestival.nl. Voor kortingen voor gezinnen, kinderen, senioren en studenten zie de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.