27500 euro voor round table voetbaltoernooi

Het Round Table Voetbaltoernooi heeft afgelopen zaterdag maar liefst 27.500 euro opgeleverd voor de goede doelen. Het geld gaat naar Stichting Leer- en Werkbedrijf De Enk, Mensen voor Mensen, Voedselbank Deventer en omstreken en Hertenkamp Blekkerhoek. Michel Rabelink leverde ons onderstaand verslag aan.

‘Al vroeg in de morgen verzamelden zich 20 teams met fanatieke voetballers van diverse niveaus zich bij de poorten van complex van Rohda Raalte. Daar werden ze welkom geheten door voorzitter Martijn Smit van de Round Table. Samen met Wethouder Wagenmans opende hij het toernooi op deze stralende dag. De Round Table bleek wederom in staat een goed toernooi te organiseren, waarbij het aan de vele randvoorwaarden niet ontbrak. Masseuse Kristel Klink maakte de spieren los, leerlingen van de Landstede begeleiden de wedstrijden en activiteiten voor de kinderen en ook ijsboerderij Rosahoeve was aanwezig voor een heerlijk ambachtelijk ijsje.

Alle deelnemers werden in de middag getrakteerd op heerlijk belegde broodjes, aangeboden door Ethuus de Kokkerieje uit Raalte. Het toernooi werd net als de voorgaande editie gewonnen door Reimink uit Lemelerveld. Zij waren sowieso nadrukkelijk aanwezig deze dag. Koos de Vries van Café en Zalencentrum Reimink verzorgde namelijk een overheerlijk buffet na afloop voor alle deelnemers.

De veiling onder leiding van de ingevlogen veilingmeester uit Den Nul: Frank Overweg was een waar festijn. De vele kavels werden onder luid gejuich van het publiek aan de man gebracht. Kavels werden er o.a. beschikbaar gesteld door Salon Belle Arti, Hoogeboom, Booijink, Schoonmaakbedrij Te Wierik, Neuf, De Gouverneur, Hotel de Zwaan, Azerty, Laurels, Smit & De Vries, de Bagatelle, Bajo etc. Alleen de veiling was al goed voor meer dan € 10.000,=!

Burgemeester Piet Zoon mocht het eindbedrag bekend maken. Mede dankzij het anti strijkstok beleid van de Round Table mogen de goede doelen € 27.500 euro verdelen! Een bedrag waar zij erg trots op zijn! Het doel is uiteindelink om dit bedrag via het netwerk van de tafelaars goed te kunnen besteden. Zo zal Leer- en Werkbedrijf de Enk binnenkort een nieuwe personenbus in ontvangst nemen en worden de faciliteiten van het Hertenkamp Blekkerhoek uitgebreid en/of verbeterd. Ook Stichting Mensen voor Mensen en de Voedselbank krijgen binnenkort bezoek van de heren tafelaars om hun wensen te vervullen.

Dit prachtige totaalbedrag is mede tot stand gekomen door de Round Table. Bestaande uit:

Martijn Smit, Chris Schrijver, René Jansen, Mario Koopman, Michel Rabelink, Bram Overweg, Maurice Tijs, Michel Grondhuis, Jeroen Zandbergen, Cyril Mentink, Giel Booijink, Marc Oors, Leon Alferink, Ramon Veldman, Ludo Wijnhout, Ronald Wobben en Roné van der Vliet.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.