Home / archiefcentraal / zevende van wijhe”92 kampioen

zevende van wijhe”92 kampioen

Het zevende seniorenelftal van Wijhe’92 is kampioen geworden op Pinkstermaandag. Een gelijkspel tegen Broekland 5 en tweede op de ranglijst met twee punten minder, maar wel een wedstrijd meer gespeeld was voldoende.

Wegens blessures van meerdere spelers was hulp van spelers uit andere teams van harte welkom. Het zevende team kenmerkt zich door spelers uit Herxen en “nieuwe Wijhenaren.” Uniek is dat zij het enige seniorenteam zijn dat dit seizoen kampioen is geworden. Het bestuur, leden en supporters feliciteren het zevende met het behaalde kampioenschap.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.