zelfbedieningsnuffelmarkt in raalte

De eerste zelfbedieningsnuffelmarkt in Overijssel opende woensdag 1 mei in Raalte de deuren voor het publiek. Voor wie geen zin heeft om een dag lang achter een kraampje in de regen zijn tweedehands spullen aan de man te brengen is er nu een oplossing. Je brengt het naar Snuffle, hangt er een prijskaartje aan, plaatst het in je eigen gehuurde rek en Snuffle verkoopt het voor je.

“In Finland vind je een in iedere stad wel een paar van deze snuffelmarkten, het is een rage die sinds kort is overgewaaid naar Nederland en wij zijn dus de eerste in Overijssel”, zegt een enthousiaste Henk Jan Edelijn die dit concept in Raalte gaat uitrollen. “We zagen het op televisie, een kort item over een zelfbedieningsnuffelmarkt en werden razend enthousiast. Toen de vorige huurder vertrok uit het pand aan de Overkampsweg 30a besloten we geen nieuwe huurder te zoeken maar zelf te starten met Snuffle. Het is eigenlijk winkeltje spelen, mensen worden daar enthousiast van. Je kunt alles aanbieden, kleding, (klein) meubelen, speelgoed, zolderopruimingen, enz. De ervaring is dat veel mensen regelmatig even komen kijken hoe hun kast er bij staat en schikken, herschikken of passen de prijzen aan. De stelling wordt gehuurd voor een bedrag vanaf 15 euro per week en de opbrengst van de verkochte goederen gaat geheel naar onze klanten”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.