Home / archiefcentraal / zaterdag over al blues in centrum raalte

zaterdag over al blues in centrum raalte

Zo komt de Ierse bluesgitarist Eamonn McCormack naar Raalte, hij is ook bekend als Samuel Eddy. Deze internationaal bekende gitarist tourde, speelde en zat in de studio met Rory Gallagher, Johnny Winter, Popa Chubby, Nils Lofgren, Walter Trout en Jan Akkerman. Vorig jaar werd het album ‘Heal My Faith’ gereleased.

Ook komen The Sweet Lovin’ Daddy’s hun zeer afwisselende blues spelen. Oscar, Eric en Thijs hebben onder andere gespeeld op Breda Jazz Festival, Big Rivers Festival, Aperock Festival, Culemborg Blues Festival… Ga maar even door.

Little Boogie Boy, Hein Meijer, is al jaren vertolker van de Chicago Blues. Hij is een white Blues Guy en komt uit Kudelstaart bij de Westeinder plassen. Duketown Slim, met zijn wortels stevig in Den Bosch, begon als bluesharp-speler bij verschillende bands en akoestische formaties. Dat de blues niet alleen over misère hoeft te gaan, bewijst deze Bossche bluesman als hij op de speelstoel gezet wordt.

Lees ook

Voorbereidingen voor Open Monumentendag in Olst-Wijhe in volle gang

OLST/WIJHE – Op zaterdag 11 en zondag 12 september staan de landelijke Open Monumentendagen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.