wijngoed de reestlandhoeve in balkbrug

Wijngoed de Reestlandhoeve is een bijzonder bedrijf in het Reestdal, een schitterend gebied op de grens van Overijssel en Drenthe. Als u kennis maakt met de Reestlander wijnen dwalen uw gedachten af naar lang vervlogen tijden en ervaart u pure rust en ruimte. De Reestlandhoeve verrast u met een echte wijngaard. Natuurlijk proeft u van de Reestlander wijnen, maar ook voor de niet-wijndrinker is er een verrassend alternatief.

Actieve arrangementen met wijnproeverij

De Reestlandhoeve biedt verschillende arrangementen waarbij u op een actieve manier het Reestdal kunt verkennen. Wat dacht u van een rondleiding door de prachtige wijngaard, waar u zich waant als een god in Frankrijk? Een andere leuke mogelijkheid is een wandel- of fietstocht. U bepaalt zelf hoelang u de wandeltocht maakt en samen met uw groep gaat u op stap met een uitgebreide routebeschrijving en wetenswaardigheden over het gebied. Bij de fietstocht kunt u naast genieten van de mooie natuur ook een kijkje nemen bij de ooievaarslokkerij, de beeldentuin bij de Havixhorst en het uitkijkpunt in het Reestdal. Alle arrangementen worden afgesloten met een heerlijke wijnproeverij met stokbrood en een kaasplankje met Hollandse boerenkazen.

Bijzonder vervoer

Ook kunt u het Reestdal verkennen met een Tuktuk- of snorfietstour. Net als bij de fietstocht rijdt u langs verschillende bezienswaardigheden. Het programma begint met een uitleg over het besturen van het gemotoriseerd vervoer. Kiest u voor de Tuktuk, dan volgt een hilarische rijles, en daarna is het tijd om in te stappen. Bij terugkomst geniet u van een wijnproeverij.

Overijsseltrips.nl

Kijk voor meer informatie en de prijzen op staging2.overijsseltrips.nl. Ook voor andere groepsuitjes in Overijssel kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen of wilt u reserveren, dan kunt u contact opnemen met MarketingOost, afdeling groepsuitjes, via tel. 038-4222299 of via info@overijsseltrips.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.