weinig verbeterpunten bij winnend rohda

Rohda Raalte kon vandaag weer eens tevreden het veld aflopen met de drie punten. De laatste tijd verloor de ploeg nogal eens punten, maar vandaag werden de amateurs van NEC met 1-2 verslagen.

Trainer Kick Maatman was erg te spreken over het spel van zijn ploeg vanmiddag. ‘‘We hebben veel gecreëerd in de eerste helft. We hebben aangevallen en dat leverde een doelpunt op. Voor de rust hadden we goed positiespel.’’

Na de rust kwam de ploeg wat minder de kleedkamer uit. Daardoor kwam de ploeg even in de problemen en konden ze er niet aan te pas komen. ‘‘Toen hadden zij even meer kansen.’’ Maar ondanks de korte mindere periode van Rohda, werd hen dat niet fataal.

Na driekwart van de wedstrijd scoorde Rohda en kwam weer voor na eerder de gelijkmaker van NEC. Maatman was tevreden over het veldspel van zijn ploeg. ‘‘Er zijn weinig verbeterpunten.’’

De ploeg kan na deze vooral erg prettige overwinning het seizoen volgende week nog positiever afsluiten met wederom een overwinning. Tevens zal Sander Poll dan voor het laatst in actie te zien zijn in het tenue van Rohda Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.