Home / archiefcentraal / was en strijkservice voor ouderen raalte

was en strijkservice voor ouderen raalte

De Zorggroep Raalte wil de thuiswonende ouderen op nog veel meer manieren ondersteunen in hun zelfredzaamheid. Behalve de was doen, verzorgt de zorggroep bijvoorbeeld ook maaltijden. Van de boodschappen doen tot de hond uitlaten wordt gedaan door de zorggroep.

De groep heeft goed contact met de gemeente Raalte. ‘‘Zij stimuleren eigen kracht en hebben een belangrijke rol bij het adviseren van ouderen en hun familie over zorg en ondersteuning’’, zegt Sabine Haarman, manager Wonen bij Zorggroep Raalte, daarover.

Wie meer informatie over het was-initiatief of andere services van de zorggroep wil, kan contact opnemen met de relatiebeheerder Irma van den Broek. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 0572-345678.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.