wak raalte geopend in kulturhus

Er wordt zaterdag om 14.00 uur een expositie in het Kulturhus in Raalte geopend. Dat in het kader van de Week van de Amateurkunst (WAK). De afgelopen week zijn de kunstenaars druk geweest om de expositie in te richten. Zaterdag dag komen de Vertelkring en St. Ceacilia langs om de expositie en de WAK extra in het zonnetje te zetten.

De week van de Amateurkunst (WAK) is bedoeld om kunstenaars uit Raalte een plekje te geven, daarbij kunnen mensen zelf met ideeën komen om die tijdens deze week tot uitvoering te brengen.

De expositie wordt vormgegeven door Sally Pater, Henk Zielman, Bram de Krosse, Joyce Heuven, Henny Schaapman, Atelier de Verbeelding, Toke Schurink, de Horsthoeve, Chantal de Wolde, Dineke Renkema, Marousia van de Woerdt en Riet Segbers.

Entree is gratis, en de Parabool biedt je graag een kopje koffie aan. Even gaan kijken dus!

Kijk voor een overzicht van de activiteiten op staging2.wakraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.