Home / archiefcentraal / vrouw 79 schreeuwt tassendieven weg

vrouw 79 schreeuwt tassendieven weg

De jongens zaten in een gangetje tussen de Herenhof (P-plaats) en de Schouwenhage en probeerden haar tas af te pakken. Door hard te schreeuwen en haar tas stevig vast te houden werd dit voorkomen en gingen de knapen er vandoor. Beiden hebben donker haar, waren donker gekleed en één van hen heeft krullend haar.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met deze beroving te maken kan hebben wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Naar de beroving wordt een onderzoek ingesteld.

Lees ook

Hulpdienst ook beschikbaar voor vervoer naar vaccinatielocaties

RAALTE – De Algemene Hulpdienst van de gemeente Raalte staat klaar om vervoer te verzorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.