vriendinnendag rohda raalte groot succes

De vriendinnendag die op vrijdag 3 mei gehouden werdt bij Rohda Raalte was een groot succes. In totaal waren er ongeveer 75 meiden, het was mooi weer en ruim twintig ouders kwamen om te helpen.

Om 14.00 uur gaf Ron Vloedgraven, vanuit de jeugdcommissie van Rohda Raalte, de aftrap met het welkomstwoord. Na een korte introductie en een gezamenlijke warming-up op muziek kon de teamindeling bekend gemaakt worden. Meisjescoördinator Corine Hazelhekke maakte bekend meiden bij elkaar in het team zaten. De deelneemsters zijn ingedeeld op basis van leeftijd, in drie poules met afzonderlijk vijf teams van vijf meisjes.

De twee kunstgrasvelden waren opgedeeld in twaalf speelveldjes voor een competitie en er was ruimte voor een aantal technische oefeningen. De vriendinnendag draaide niet alleen op voetbal maar ook om de gezelligheid. Dit is tot uiting gebracht door samen veel te lachen, leuke muziek te draaien en een springkussen in te zetten.

Rond 16.30 uur was het programma van de vriendinnendag afgelopen. De winnaars zijn bij het secretariaat bekend gemaakt en alle meisjes hebben een armbandje als aandenken mee gekregen.

Voor de meisjes die lid zijn van Rohda Raalte was de dag nog niet afgelopen. Na met de ouders en het betrokken kader patat met een snack te hebben gegeten in het clubhuis van Rohda, kwam de officiële spelersbus van FC Twente de Zwolsestraat op rijden. De spelersbus werd gewonnen na een busactie die uitgevaardigd was door de Twentse club. De hele groep heeft zich vervolgens verplaatst naar de Grolsch Veste waar de belangrijke wedstrijd stond te wachten tussen de vrouwen uit Enschede en de vrouwen van AFC AJAX uit Amsterdam.

Alle aanwezigen namens Rohda Raalte kregen hier iets lekkers aangeboden en namen een leuke goodiebag mee naar huis. De wedstrijd werd uiteindelijk met 1-0 gewonnen door FC Twente waarna de terugreis naar Raalte kon beginnen. Om 22.30 uur was de spelersbus weer terug op sportpark Tijenraan en was de dag ten einde.

Zowel de meiden alsmede het betrokken kader en ouders kijken terug op een zeer geslaagde dag en weten dat de vriendinnendag vast en zeker voor herhaling vatbaar is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.