vriendinnendag bij sv raalte

De avond begint om 18:00 uur. Voormalig jeugdspeler van Go Ahead Eagles en Cambuur Leeuwarden, Edilson Oliviera, zal een spectaculaire warming-up verzorgen. Trots van Raalte, Jeslin Niens, zal ook aanwezig zijn. Zij speelt nu in de C-jeugd van FC Twente. Ze werd al eens kampioen voetbaltechniek en mocht een dagje met Robin van Persie meetrainen, omdat ze winnaar voetbaltalent van Nederland was.

Vrijdag zal ze aanwezig zijn om wat van haar techniek te laten zien en om trucjes te doen. Daarna gaan de leiders de deelneemsters begeleiden om de meiden op een verrassende wijze kennis te laten maken met voetbal. Er wordt gezorgd voor een presentje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.