voorverkoop hoftheater begint dag later

De online voorverkoop voor kaartjes van het nieuwe seizoen van het HOFtheater, begint een dag later dan gepland. Eerst was die datum 21 mei, maar wegens technische problemen bij een leverancier van het theater, moet de start een dag later plaatsvinden.

Tot en met 20 mei hebben HOFgenoten voorrang bij het bestellen. Meteen de dag erna, op dinsdag 21 mei zou de online voorverkoop voor alle andere bestellers van start gaan. Die datum stond al heel lang vast. Vandaag, 15 mei kreeg HOFinsalland bericht van de producent van hun kaartverkoopsysteem dat er op 21 mei een wereldwijde upgrade zal plaatsvinden, waardoor er geen online kaartverkoop mogelijk is.

Eline Koenjer van HOFinSalland: “Dat is natuurlijk erg vervelend, want we communiceren de datum van de start van de voorverkoop al weken aan ons publiek, maar helaas kunnen wij geen invloed uitoefenen op de datum van deze upgrade. Er zit dus niets anders op dan de start en dag later in te laten gaan.”

Volgende week komt het nieuwe programmaboekje in krantvorm uit. Deze keer wordt het huis-aan-huis verspreid in samenwerking met Salland Centraal. Mensen die buiten dit verspreidingsgebied wonen of de programmakrant onverhoopt aan het eind van volgende week niet hebben ontvangen, kunnen een exemplaar opvragen via info@hofinsalland.nl.

Het programma is ook online te bekijken op staging2.hofinsalland.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.