voorbereidingen optocht welsum in volle gang

Op verschillende plaatsen in Welsum zijn de buurten al weer bezig met de voorbereidingen van de corso wagens. Ook dit jaar zullen er weer een flink aantal wagens meedoen met de jaarlijkse optocht die verbonden is met de Karmse. Op vriendschappelijke wijze binden de verschillende wagenbouw groepen de strijd aan met elkaar wie de origineelste en mooiste wagen heeft gemaakt.

De komende weken komen de bouwgroepen elke week bij elkaar omdat op zaterdagavond 3 augustus alle wagens door Welsum rijden. Onder belangstelling van publiek worden de wagens aan de vakjury gepresenteerd en mag het publiek zelf ook stemmen op de mooiste wagen. Na de rondrit verzamelen de wagens op het Karmse terrein zodat het publiek alle wagens van dichtbij kan bekijken. Ook kunnen ze de bouwers vragen stellen.

In de grote feesttent op het terrein wordt gezorgd voor muziek en een drankje en een hapje. Wil je ook je buurt of (vrienden)groep meedoen met een wagen of loopgroep, dan ben je van harte welkom. Neem contact op met secretariaat@welsumsekarmse.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.