voorbereidingen dauwpop in volle gang

Er gebeurt nog veel in de laatste week voor Dauwpop. Nog twee nachten slapen en dan is het zover: Dauwpop 2013. De weersverwachtingen zien er goed uit.

Wegens een peesblessure aan zijn hand heeft Andy Burrows moeten afzeggen. Mister & Mississippi is hierdoor last minute nog aan de line-up toegevoegd. Mister & Mississippi scoorde een dikke hit met Northern Sky en heeft deze week de 3FM Megahit te pakken met de nieuwe single Same Room, Different House. Ook werden ze uitgeroepen tot beste nieuwkomer bij de afgelopen 3FM Awards. Mister & Mississippi speelt in de Jack Daniel’s Barn om 13.45 uur.

Om alvast in de stemming te komen neemt Dauwpop je mee naar het terrein waar de opbouw in volle gang is. Het begint er op de lijken, maar er wordt de laatste dagen nog hard gewerkt. Op de Facebookpagina van Dauwpop vind je een uitgebreid fotoverslag van de opbouw.

Koop je tickets via staging2.dauwpop.nl . Tickets kosten 45 euro, een kinderticket (8 tot en met 14 jaar) kost 10 euro.

Kijk op staging2.dauwpop.nl voor het laatste nieuws, of kijk op facebook.com/dauwpophellendoorn. Dauwpop is ook te volgen op Twitter: twitter.com/dauwpop of #dauwpop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.