voorbereiding eagles begint eind juni

Go Ahead Eagles begint de voorbereiding op de Eredivisie op maandag 24 juni. Dan staat de eerste training op het programma. De oefenwedstrijden worden gespeeld tegen onder andere AZ, Excelsior Rotterdam en Bayer Leverkusen onder 23 jaar.

De eerste oefenwedstrijd wordt traditioneel gespeeld in en tegen Terwolde. Dit jaar op zaterdag 29 juni om 16.00 uur. Een dag later is er open dag in de Adelaarshorst van 12.00 tot 17.00 uur.

Op woensdag 3 juli speelt Eagles in Twello tegen Voorwaarts. Die wedstrijd begint om 19.00 uur. Op zaterdag 6 juli wacht de ploeg van trainer Erik ten Hag een confrontatie met het Sallands Streekteam in Heeten. Die wedstrijd begint om 16.00 uur.

Op dinsdag 9 juli oefent Eagles om 19.00 uur in Terwolde tegen AZ. Zaterdag 13 juli komt Excelsior Rotterdam naar Terwolde, om om 16.00 uur te oefenen tegen GAE. Tegen wie Eagles op dinsdag 16 juli speelt in Terwolde is nog niet bekend. Wel bekend is dat op zaterdag 20 juli Bayer Leverkusen onder 23 naar Terwolde komt om te oefenen tegen de Eredivisionist. Die wedstrijd begint om 16.00 uur.

Eagles speelt vervolgens op vrijdag 26 juli om 20.00 uur een oefenwedstrijd in de Adelaarshorst. Tegen wie is nog niet bekend. Op vrijdag 2 augustus begint de Eredivisie.