voetbalkampen van sportivun

Hou jij van lekker voetballen en veel plezier maken? Dan is een voetbalkamp van Sportivun echt iets voor jou! Het thema van het kamp is ‘leven als een prof’. Goed en gericht trainen is belangrijk als je jezelf wilt verbeteren, maar ook goed eten en slapen is erg belangrijk.

Dankzij de begeleiding en trainingen van (ex)topsporters leer je de juiste technieken om een betere voetballer te worden. Door gericht te trainen met de juiste intensiteit en door genoeg rust te nemen, proberen wij je te helpen zoveel mogelijk vooruit te gaan tijdens het kamp.

Naast de trainingen is er natuurlijk genoeg tijd voor andere leuke activiteiten, zoals spelletjes of gezellig bij het kampvuur zitten. Hierdoor maken we samen een hoop plezier en wordt het een week om nooit te vergeten!

Het eten wordt verzorgd door echte koks, het is dus lekker en gezond! Die koks weten precies wat een sporter nodig heeft. Tijdens de trainingen moet je natuurlijk wel genoeg drinken, dus er staat altijd een sportdrankje voor je klaar!

Tijdens de voetbalkampen heb je ook de mogelijkheid om te ontdekken waar jij nou écht goed in bent. Je kunt meedoen aan de Sportivun Sporttest. Wat zijn jouw talenten en waar kan jij jezelf nog in verbeteren?

Tijdens alle schoolvakanties in 2013 worden onze voetbalkampen georganiseerd. Lijkt het jou ook leuk om op kamp te gaan met vriendjes en vriendinnetjes? Kijk dan snel op onze site en schrijf je in voor een voetbalkamp van Sportivun: http://staging2.sportkampenvansportivun.nl/voetbalkampen/

Meer informatie? Ga naar staging2.sportkampenvansportivun.nl of bel naar 035 30 30 035.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.