Home / archiefcentraal / voetbal 3 daagse bij de voetbal academie

voetbal 3 daagse bij de voetbal academie

Voor de vijfde keer organiseert De Voetbal Academie van Daan Koerhuis een voetbal 3-daagse. Op het complex van Wijhe’92 zal er in de eerste week van de zomervakantie weer een voetbalspektakel losbarsten. Onder enthousiaste begeleiding zullen er verschillende voetbalonderdelen aangeboden worden. Jongens en meisjes uit heel Salland kunnen zich hiervoor aanmelden.

De Voetbal Academie staat bekend om zijn wekelijkse trainingen op vrijdag. Momenteel trainen er 34 kinderen om hun vaardigheden te verbeteren. Behalve deze trainingen is er dus ook een voetbal 3-daagse. Op 8, 9 en 10 juli zullen maximaal 60 kinderen de strijd met elkaar aan gaan.

In 6 verschillende teams worden ze getraind op technische, tactische en sociale vaardigheden. De teams gaan op een leuke en sportieve manier proberen prijzen te winnen. De Voetbal Academie staat bekend om zijn persoonlijke en enthousiaste aanpak. Jongens en meiden die voetballen helemaal geweldig vinden zijn dan ook van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Deze drie dagen zijn voor tweedejaars F- en E-spelers. Meer informatie is te vinden op www.devoetbalacademie.nl. Wie vragen heeft kan mailen naar info@devoetbalacademie.nl

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.