vier dagen oranjefeest in dalfsen

Dalfsen stond van 27 tot en met 30 april vier dagen in het teken van de Oranjefeesten. Het bestuur van de Oranjevereniging Dalfsen stuurde ons onderstaand verslag.

‘Alle activiteiten vonden plaats op of rond het nieuwe evenemententerrein en gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind. Mede door het mooie weer was het een goede vuurdoop voor het terrein en waren alle activiteiten druk bezocht. Ook nieuwe onderdelen in het programma zoals de Interkerkelijke Sing-in, Oldtimer- en Solextoertocht en het Vlaggenstokvissen waren een groot succes. Hierbij willen we graag alle prijswinnaars feliciteren met hun prijzen.

Daarnaast willen we ook graag een aantal mensen bedanken die geholpen hebben om er een onvergetelijk feest van te maken: alle vrijwilligers, sponsoren, onze tentcommissie, Hiawatha Actief, BlueLine 2000, het Roode Hert, Peter Pan, de gemeente Dalfsen, de VVOVD en het kerkelijk platform. Natuurlijk bedanken we ook al onze leden en alle bezoekers van de activiteiten, jong en oud.

Mocht u ook genoten hebben van dit feest dan kunt u ons steunen door lid te worden, meer informatie daarover is te vinden op staging2.oranjeverenigingdalfsen.nl Dalfsen bedankt en hopelijk tot volgend jaar!’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.