verwaarst na 36 jaar elders met de vut

Maarten Verwaarst is vrijdag, na 36 jaar werkzaam te zijn geweest bij Installatiebedrijf Joop Elders, met de VUT gegaan. Maarten heeft als loodgieter en servicemonteur bij vele klanten de meest uiteenlopende werkzaamheden verricht en storingen verholpen.

De laatste jaren was hij actief als magazijnmedewerker. Op zijn laatste werkdag is Maarten door al zijn collega’s ’s morgens vroeg van huis opgehaald en in een bonte stoet van ruim 20 bedrijfsbussen naar de zaak gebracht voor een gezamenlijk ontbijt.

Aan het einde van de werkdag , onder het genot van een hapje en een drankje en in het bijzijn van zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen, is Maarten bedankt voor zijn inzet en plezierige samenwerking.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.