Home / archiefcentraal / veronica film maakt opnames in raalte

veronica film maakt opnames in raalte

De makers van het tv-programma Veronica Film hebben dinsdag opnames gemaakt in Raalte. Dat gebeurde bij Stuntcamp Raalte, waar presentator Matthijs Kleyn onder begeleiding van Chuck Borden verschillende stunts ‘onderging’.

Het Veronica-programma bespreekt wekelijks filmnieuws en de films die de zender zelf de week er na vertoont. Daarnaast is er elke week een reportage van een nieuwe bioscoopfilm en worden de nieuwste dvd-releases uitgelicht.

De opnames worden vermoedelijk zondag 9 juni uitgezonden (om 00.10 uur op Veronica).

Wil je Stuntcamp Raalte eerder op tv zien? Dat kan. Woensdagmiddag (straks dus) zendt Nickelodeon het programma Nick Battle uit. Voor dat programma werden onlangs ook opnames gemaakt bij Stuntcamp. Die opnames (of wat er van overgebleven is) worden in de uitzending van 16.25 uur uitgezonden.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.