vaderdag op het elshoffeest

Met Vaderdag kun je je vader meenemen naar het Elshoffeest. Er zijn verschillende dingen te doen waaronder een kermis en een braderie. Nieuw in 2013 op het Elshoffeest is het Crossmotor Spektakel. Na vele jaren krijgen bezoekers, inwoners en een groot deel van de organisatie hun zin. Ze wilden snelheid, lawaai en actie en vanaf dit jaar krijgen ze het op het Crossmotor Spektakel op het Elshoffeest. Met onder andere brommers, crossmotoren en sprinters wordt er een programma neergezet. Van jong tot oud, iedereen kan zich vermaken en zelf ook meedoen.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, voor wie altijd al met zijn/haar motor of brommer op een echt circuit heeft willen rijden. Hiermee zijn ook prijzen te winnen. Onder het genot van een drankje kan hij naar het crossmotor spektakel kijken of natuurlijk zelf meedoen.

Bekende lokale crossers die al hebben toe gezegd om mee te doen zijn Marco Dijkslag en Danny Stoel

Jong (vanaf 12 jaar) en oud kunnen met crossbrommers en motoren gratis meedoen aan de cross in de Elshof klasses. Wel moet je je vooraf inschrijven, dit kan tot 8 juni en vol is vol. Inschrijven kan via website staging2.elshoffeest.nl . Ook zijn er demonstratie-wedstrijden van verschillende klassen motoren: Mini’s, 60CC, 80CC, MX1 & MX2. De allerkleinsten kunnen op een aparte baan hun eerste gemotoriseerde ervaring op doen. Publiek kan kijken bij het rennerskwartier.

Voor informatie kun je mailen naar cross@rjbrouwer.nl. Het motorcross spektakel begint om 13.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.