tonny veldhuis deelnemer alpe dhuzes

Tonny Veldhuis vertrekt zaterdag 1 juni naar Frankrijk om mee te doen aan de Alpe d’HuZes. Na maanden van voorbereiding, actievoeren en trainen is het nu bijna zover. Tonny stapt om 5.00 uur in de supportersbus die vertrekt vanuit Mariënheem. Uitzwaaien kan langs de route van De Essenbree 32 richting de A1. De supporters die meegaan zijn Paul en Theresia Schutte, André en Monique Schrijver, Jacqueline Rijsemus en Bas Hutten.

De berg wordt beklommen op 6 juni vanaf 5.00 uur, en dit is te volgen op de site. Ook wordt de beklimming op de actiepagina bijgehouden. Tonny wordt vrijdag 7 juni rond 20.00 uur weer terug verwacht in Mariënheem.

De actie heeft tot nu toe 8170 euro opgebracht en daar kan Tonny nog ruim 1000 euro bij “op fietsen” voor het onderzoek tegen kanker.

Bij de Welkoop in Raalte zijn nog steeds T-shirts te koop. De opbrengst van de T-shirts gaat volledig naar het goede doel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.