Home / archiefcentraal / tom veltien speelt op aspergefair

tom veltien speelt op aspergefair

Tom is nog helemaal in de wolken van de vele enthousiaste reacties en complimenten van zowel publiek als muzikanten. Het was dan ook niet zo moeilijk voor hem om ja te zeggen om op zondag 26 mei twee gastoptredens van 20 minuten te verzorgen samen met de band What’s Up Doc? die beide de muzikale omlijsting verzorgd van de fair. Bovendien is Tom net als zijn muziekvrienden gek op asperges. De optredens vinden plaats bij De Weerd Raalte aan de Nieuwe Deventerweg en staan geprogrammeerd om 11.30 en 14.30 uur.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.