tiende pompcup in heino geslaagd

De tiende editie van de PompCup was weer een succes. Na en goede start op zaterdag werden op zondag vanaf 8.30 uur de laatste poulewedstrijden afgewerkt. Deze wedstrijden zouden leiden naar de finalewedstrijden later op de dag. Rond het middaguur kon de finale beginnen.

Het sportpark stroomde vol met honderden toeschouwers. Op het “Pompcup Plaza” kon een hapje en drankje worden genuttigd en kon er geluisterd worden naar de band Gans Anders. Naast het Plaza werd er verder gewerkt aan het jubileummuur. Deze werd gemaakt door “wall artists” Wytze Mulder en Marije Bosch.

Er hing een goede sfeer rondom het veld tijdens de finalewedstrijden. Onder toezicht van volle tribunes kwamen spelers onder begeleiding van muziek en applaus het veld op. Bij de laatste wedstrijd waren rook- en confettikanonnen aanwezig.

Na de laatste finalewedstrijd werden de winnaars gehuldigd. In vijf competities werden bekers uitgereikt. De nummers één, twee en drie in de poule, beste speler, beste keeper, Fair Play en de winnaar van de extra competitie “kofferbakschieten” kregen een prijs. De bekers voor de winnaars van de D- en C-jeugd bleven in Heino, want de D1 en C1 van v.v. Heino werden gehuldigd tot beste team in hun categorie. De jubileumeditie werd afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje van hoofdsponsor Oortwijn, om alle 240 vrijwilligers te bedanken voor hun geweldige inzet.

Winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën:

Meiden onder 15: Kolind-Perstrup IF G15 (Denemarken)

Meiden onder 17: TSG Burg Gretesch G17 (Duitsland)

Jongens onder 13: vv Heino U13a

Jongens onder 15: vv Heino U15a

Jongens onder 17: RKAVV U17 (Leidschendam)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.