thomashuis in olst iso gecertificeerd

Het Thomashuis in Olst is nu ook ISO gecertificeerd. Dit is een goedkeuring van het kwaliteitsmanagementsysteem. Dit was wat moeilijk uit te leggen aan de verstandelijk beperkte bewoners van het Thomashuis, maar toch werd er taart gegeten. Bert en Annelies Boshoven, zorgondernemers van het Thomashuis, zijn er trots.

Een Thomashuis is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Het Thomashuis in Olst biedt daarnaast ook nog dagbesteding aan voor deze doelgroep. Door het hele land zijn er al bijna honderd Thomashuizen. Het Thomashuis in Olst is ook aangesloten bij KZS (Kleinschalige Zorg Salland).

In april heeft het Thomashuis van binnen een verf en sausbeurt gekregen. Mensen die dit willen bekijken kunnen terecht op 8 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur. Op deze dag wordt de Sallandse Fietsprokkel georganiseerd in het kader van de landelijke Prokkelweek 2013. De organisatie hiervan is in handen van Nijland &Kroes. Samen met nog elf andere zorgaanbieders van KZS en Stichting Duurzaam Onderweg wordt een fietstocht georganiseerd langs de deelnemende kleinschalige zorg ondernemingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.