Home / archiefcentraal / sven groen wint open wijhe

sven groen wint open wijhe

Sven was niet van plan om het zomaar op te geven en kwam door middel van een mooie 158 finish terug in de wedstrijd. Vanaf dat moment begon Sven ze te raken en wist hij door middel van een knappe 137 finish uiteindelijk de wedstrijd in 6-4 te beslissen. De pas 17-jarige Wijhenaar hoeft aankomende week wat minder vaak naar zijn werk te gaan om vakken te vullen, want met de hoofdprijs van 500 euro kan hij weer mooi even vooruit.

Op zondag 26 mei werd de eerste Open Wijhe 2013 georganiseerd bij Brasserie & Partycentrum The Longhorn in Wijhe. De organisatie kon zich verheugen op een mooie opkomst van 114 darters. Hieronder zat een aantal topspelers zoals Kevin Voornhout ,Christian Kist,Vincent Kamphuis en de thuisfavorieten Sven Groen en Patrick van Langen.

Wijhenaar Bert Benjamins wist de finale van de verliezersronde te halen maar verloor met 4-2 van Robin Pronk uit Oudekerk aan de Amstel.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.