Home / archiefcentraal / stoppelbloazers nieuw leven inblazen

stoppelbloazers nieuw leven inblazen

Doel van de Stöppelbloazers is om een aantal carnavalsactiviteiten van meer sfeer te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan het Katerspektakel, Gein Gala Bal, het Prinsengrachtconcert en natuurlijk het Bloazersfestival.

De vereniging is op zoek naar mensen tussen de 18 en 55 jaar. Ook moet je het bespelen van een instrument volledig beheersen, een flinke dosis humor hebben en van carnaval houden. Uit het hoofd kunnen spelen is een vereiste en je moet initiatief durven nemen.

Je moet bereid zijn wekelijks te repeteren. Ook moet je beschikbaar zijn tijdens carnaval en carnavalsactiviteiten. Tot slot moet je in het bezit zijn van een eigen instrument. Voor de gewenste bezetting zijn er vier trompetten, vier trombones, een bass drum, bekkens en een sousafoon nodig.

Aanmelden kan tot 14 juni door naar paul.overmars@stoppelkaters.nl te mailen.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.