shooster treedt op in klein koninkrijk

In huiskamerpodium Klein Koninkrijk in Olst komt Shooster optreden op zaterdag 25 mei. Shooster is de Amsterdamse formatie rond contrabassist Sven Schuster. De leden van Shooster kwamen elkaar in 1995 tegen in de Amsterdamse jazzscène.

Sven Schuster speelt contrabas, Anton Goudsmit speelt gitaar en Efrain Trujillo speelt op saxofoon. De samenstelling van deze vier persoonlijkheden leidt tot een funky stijl. Shooster: “Als we samen muziek maken, gebeurt er iets. Soms iets spannends, grappigs of iets moois, maar vaak ook iets onverwacht, ondanks dat we al twintig jaar samenspelen.”

Kijk voor meer informatie op staging2.shooster.nl

Kaarten voor het optreden kosten 15 euro. Reserveren kan via info@kleinkoninkrijk.nl of bellen met 0570-560670. De aanvang is 20.30 uur en de deuren gaan open om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.