serie vernielingen na bevrijdingsfestival

Door Lierderholthuis en Laag Zuthem is in de nacht na het bevrijdingsfestival een spoor van vernielingen aangericht. Verschillende brievenbussen in beide dorpen moesten het ontgelden. Tussen Lierderholthuis en Heino werden aan de Molenweg drie brievenbussen vernield.

In Laag Zuthem waren het vooral huizen aan de Kolkweg die de dupe van de ‘feestgangers’ waren. Daar werden brievenbussen met paal en al uit de grond getrokken. De bewoner van één van de huizen aan de straat laat weten een uur op de fiets door het dorp te hebben gereden, zoekend naar zijn postbus. Uiteindelijk kwam iemand die verderop woonde met de brievenbus bij hem aan. Ook werd er in zakken potgrond getrokken en moest makelaarsborden het ontgelden.

De politie zoekt mensen die meer informatie over de vernielingen hebben. In Lierderholthuis is vermoedelijk rond 04.30 uur het één en ander gebeurd. Heb je info? 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.