scootmobielers door de natuur

Ondanks het koude weer trotseerden zeven scootmobielers en een driewielfietser woensdagmiddag via een mooie omweg de route naar paardenmelkerij Schanebroek tussen Luttenberg en Lemelerveld. “Hier heb ik nog nooit gefietst of gereden”, was de reactie van enkele deelnemers. Onderweg waren prachtige plaatjes te zien van dieren in de natuur.

Aangekomen bij de paardenmelkerij stond een lekker kopje koffie te wachten. Nathalie Pronk gaf een uitgebreide toelichting op het werk en het doel van paardenmelkerij Schanebroek en welke producten verkregen worden van paardenmelk. Uiteraard werd het melken gedemonstreerd. Na een tweede kop koffie ging iedereen met voldoening huiswaarts. De afstand van 20 kilometer kon door enkele scootmobielers net overbrugd worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.