schone autos en 338 euro voor goed doel

De Oegandese school, het goede doel in dezen, is ooit begonnen met 5 leerlingen en heeft inmiddels 450 leerlingen. Een geweldig initiatief dat door wil, moet en kan groeien. De school geeft kinderen in Oeganda namelijk een kans op een toekomst. Onderwijs, een dak boven het hoofd, oftewel hoop.

Er volgen nog meer acties om geld in te zamelen. Een daarvan is ‘Nacht zonder Dak’ in de nacht van 24 op 25 mei slapen de jongeren in door hun zelf gemaakt kartonnen hutten voor en rond de kerk. De afsluiting is op 15 juni wanneer de jongeren ’s middags met het Oegandees koor een 3-tal workshops beleven gevolgd door een gezamenlijke maaltijd en een viering in de kerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.