Home / archiefcentraal / salvora hoeft niet te fluiten naar arbiters

salvora hoeft niet te fluiten naar arbiters

De scheidsrechters krijgen niets dan respect van de volleybalvereniging. Competitie kan immers alleen gespeeld worden als er mensen zijn die de taak op zich willen nemen om te fluiten. Algemeen gegeven is dat mensen niet altijd staan te springen voor deze taak.

Twee ervaren scheidsrechters van Salvora, Brigitte te Walvaart en Joop Hinnen, hebben de nieuwelingen onder hun hoede genomen. Leren door te doen heeft centraal gestaan bij de cursus. De persoonlijke begeleiding heeft ervoor gezorgd dat Salvora voor het volgende seizoen vijf nieuwe scheidsrechters kan inplannen.

Lees ook

Passage Wijhe huldigt jubilarissen

WIJHE – Christelijke Maatschappelijke Vrouwenbeweging Passage uit Wijhe heeft enkele jubilarissen in het zonnetje gezet. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.