salvora hoeft niet te fluiten naar arbiters

De scheidsrechters krijgen niets dan respect van de volleybalvereniging. Competitie kan immers alleen gespeeld worden als er mensen zijn die de taak op zich willen nemen om te fluiten. Algemeen gegeven is dat mensen niet altijd staan te springen voor deze taak.

Twee ervaren scheidsrechters van Salvora, Brigitte te Walvaart en Joop Hinnen, hebben de nieuwelingen onder hun hoede genomen. Leren door te doen heeft centraal gestaan bij de cursus. De persoonlijke begeleiding heeft ervoor gezorgd dat Salvora voor het volgende seizoen vijf nieuwe scheidsrechters kan inplannen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.