sallander beknibbelt op vakantie

Zestig procent van de bezoekers gaf aan het niet eens te zijn met die stelling. Dat houdt dus in dat ruim de helft van de Sallanders op zijn vakantie bezuinigt. Een derde van de stemmers op onze poll gaf aan niet te bezuinigen op zijn vakantie. De overige zeven procent had geen mening over dit onderwerp.

Vorige week was in het nieuws dat Nederlanders minder op vakantie gaan. Ruim een kwart van de Nederlanders gaat dit jaar niet weg. Dat is 5 procent minder dan vorig jaar. Met name de verre reizen moeten het vaak bezuren, die plannen worden geschrapt. Daarentegen blijft het aantal vakanties in eigen land ongeveer gelijk. Wel letten vakantiegangers beter op de portemonnee, want zowel de vakantieganger in eigen land als in het buitenland heeft het voornemen om minder geld uit te geven. Wat dat betreft volgt de Sallander de landelijke tendens.

Deze week hebben we weer een nieuwe poll op onze website staan. We gaan het hebben over het rookverbod. Vanaf 1 juli 2014 geldt een algeheel rookverbod in de horeca. Het totaalverbod moet van staatssecretaris Van Rijn een einde maken aan de onduidelijkheid die de afgelopen twee jaar was ontstaan over roken in kleine cafés.

Onze stelling: Een algeheel rookverbod in de horeca, goede zaak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.