salland te kiek bibliotheek raalte

Bijna elke historische vereniging in ons verspreidingsgebied kent het wel. Een foto gekregen maar zonder namen, geen datum, waar zou die gemaakt zijn? Ook deze week een foto die om een bijschrift smeekt, die erom vraagt uit de anonimiteit te raken… Historische verenigingen (in het gebied waar Salland Centraal verschijnt) kunnen bij toerbeurt zo’n foto die vol met vraagtekens door het leven gaat bij de redactie aanbieden. Meld je bij de redactie als je mee wil doen. Het leven van de foto na publicatie is te volgen via onze internetsite en Facebook-pagina. Daar kunnen lezers inhaken op die foto’s.

Deze week een foto uit Raalte. Op de foto zien we de bibliotheek, maar dan van heel wat jaartjes geleden. Wat zien we hier? Wie zien we hier? Wat is het verhaal achter deze foto? Wij kregen Hannie Kuiper als steekwoord mee. Iets te vertellen over deze foto? Doe mee op Facebook.com/sallandcentraal of reageer onder dit artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.