Home / archiefcentraal / salland te kiek begraafplaats nieuw heeten

salland te kiek begraafplaats nieuw heeten

Bijna elke historische vereniging in ons verspreidingsgebied kent het wel. Een foto gekregen maar zonder namen, geen datum, waar zou die gemaakt zijn? Ook deze week een foto die om een bijschrift smeekt, die erom vraagt uit de anonimiteit te raken… Historische verenigingen (in het gebied waar Salland Centraal verschijnt) kunnen bij toerbeurt zo’n foto die vol met vraagtekens door het leven gaat bij de redactie aanbieden. Meld je bij de redactie als je mee wil doen. Het leven van de foto na publicatie is te volgen via onze internetsite en Facebook-pagina. Daar kunnen lezers inhaken op die foto’s.

Deze week een foto uit Nieuw Heeten. De Op de foto zien we mensen op de RK Begraafplaats in Nieuw Heeten. Wat zien we hier? Wie zien we hier? Wat is het verhaal achter deze foto? Iets te vertellen over deze foto? Doe mee op Faceboom.com/sallandcentraal en www.sallandcentraal.nl

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.