Home / archiefcentraal / sabine uitslag op ledenvergadering cda

sabine uitslag op ledenvergadering cda

CDA Olst-Wijhe houdt op dinsdag 14 mei een ledenvergadering in zalencentrum Logtenberg in de Boerhaar. Het eerste deel van deze bijeenkomst (van half acht tot acht uur) is een huishoudelijk deel, alleen voor leden.

Daarin komen jaarverslagen over 2012 en bestuurszaken aan de orde. Vanaf 20.00 uur staat de zorg centraal en dan is iedere in zorg geïnteresseerde burger welkom. Sabine Uitslag, ze was tot najaar 2012 CDA-kamerlid, komt de veranderingen in de zorg bespreken.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.